Ez a weboldal cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani. Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát.

Menü

Ne dobd ki a régi farmernadrágodat!

A világon 5 milliárd farmernadrágot gyártanak évente, amiből a mi varrodánk egy igen piciny részét veszi ki, mégis fontosnak tartjuk, hogy ezek a nadrágok újrahasznosításra kerüljenek.

Egy kb. 800 g tömegű farmernadrág teljes elkészítése (a gyapottermesztéstől a kész termékig) 10 850 liter vizet igényel. A textil hulladék ráadásul, akár 200 évig még csak le sem bomlik. Mi viszont találtunk egy igazán jó megoldást arra, hogy ne kelljen kidobnod a megunt, elkopott farmernadrágodat!

Az Old Blue kitűzött célja, hogy évente egymillió farmerruházatot hasznosítson újra, nem is akárhogyan! Esztétikus, praktikus és egyedi termékeket készít, ahol a farmer tényleg újjászületik. Veszprémi bemutató termében megcsodálhatjuk mi mindent lehet készíteni egy hulladéknak hitt farmernadrágból.

Quintz farmerból, patentból és gombból készült egyedi asztali díszek.

Kapcsolatunk a céggel akkor kezdődött, amikor a varrodából kikerült selejtes farmereknek kerestünk gazdát. Az Old Blue-ra az interneten találtunk rá, akik rögvest meglátogattak minket és segítettek abban, hogy ezek a Quintz farmerok újrahasznosításra kerüljenek.

Kék farmernadrágok sokasága indul útjára, amit ezidáig sajnáltunk, hogy nem találtak gazdára.

Azóta sok Quintz terméknek adtak új életet, például a farmeringből igazán kreatív párnát készítettek. Így ha szereted a Quintz farmerokat, akkor ezentúl nem csak ruházatként viselheted, hanem egyedivé teheted vele az otthonodat is.

Arra bíztatunk téged, hogy ne dobd ki a megunt, elhasználódott farmernadrágodat, élj az újrahasznosítás lehetőségével!

Akár te magad is kreatív lehetsz otthon és újjá varázsolhatod a farmernadrágodat. Ehhez egy facebook csoportot is létrehoztak, ahol tanácsokat, ötleteket szerezhetsz és még kereskedhetsz is a farmerból elkészített termékeiddel.

A farmer újrahasznosítók csoportjához itt csatlakozhatsz.

Elküldheted régi farmernadrágjaidat az Old Blue-nak, erről az oldalukon találsz bővebb információt

vagy

leadhatod nálunk a Quintz márkaboltunkban is, ráadásul azonnal vehetsz helyette egy új nadrágot 1000 Ft kedvezménnyel!*

2500, Esztergom, Rákóczi tér 2/A 

*A boltunkban való leadás esetén kérjük mosd ki, vagy viszonylag tisztán hozd el a farmerodat. Bármilyen farmerból készült ruházatot leadhatsz nálunk, és az 1000 Ft kedvezményt bármilyen teljes áru Quintz termékre beválthatod azonnali vásárlás esetén. Egy alkalommal csak egy 1000 Ft-os kedvezményt érvényesíthetsz, más kedvezménnyel nem összevonható.

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Márkatörténet Kapcsolat

Keresés