Ne dobd ki a régi farmernadrágodat!

A világon 5 milliárd farmernadrágot gyártanak évente, amiből a mi varrodánk egy igen piciny részét veszi ki. Mégis fontosnak tartjuk, hogy ezek a nadrágok újrahasznosításra kerüljenek.

Egy kb. 800 g tömegű farmernadrág teljes elkészítése (a gyapottermesztéstől a kész termékig) 10 850 liter vizet igényel. A textil hulladék ráadásul, akár 200 évig még csak le sem bomlik. Mi viszont találtunk egy igazán jó megoldást arra, hogy ne kelljen kidobnod a megunt, elkopott farmernadrágodat!

Az Old Blue kitűzött célja, hogy évente egymillió farmerruházatot hasznosítson újra, nem is akárhogyan! Esztétikus, praktikus és egyedi termékeket készít, ahol a farmer tényleg újjászületik. Veszprémi bemutató termében megcsodálhatjuk mi mindent lehet készíteni egy hulladéknak hitt farmernadrágból.

Quintz farmerból, patentból és gombból készült egyedi asztali díszek.


Ilyen Quintz virágok nyílnak az esztergomi boltunkban, ahol te is kiválaszthatod a kedvencedet.

Kapcsolatunk a céggel akkor kezdődött, amikor a varrodából kikerült selejtes farmereknek kerestünk gazdát. Az Old Blue-ra az interneten találtunk rá, akik rögvest meglátogattak minket és segítettek abban, hogy ezek a Quintz farmerok újrahasznosításra kerüljenek.

Kék farmernadrágok sokasága indul útjára, amit ezidáig sajnáltunk, hogy nem találtak gazdára.

Azóta sok Quintz terméknek adtak új életet, például a farmeringből igazán kreatív párnát készítettek. Így ha szereted a Quintz farmerokat, akkor ezentúl nem csak ruházatként viselheted, hanem egyedivé teheted vele az otthonodat is.

Arra bíztatunk téged, hogy ne dobd ki a megunt, elhasználódott farmernadrágodat, élj az újrahasznosítás lehetőségével!

Akár te magad is kreatív lehetsz otthon és újjá varázsolhatod a farmernadrágodat. Ehhez egy facebook csoportot is létrehoztak, ahol tanácsokat, ötleteket szerezhetsz és még kereskedhetsz is a farmerból elkészített termékeiddel.

A farmer újrahasznosítók csoportjához itt csatlakozhatsz.

 

Használt farmer leadás

 

Elküldheted régi farmernadrágjaidat az Old Blue-nak, erről az oldalukon találsz bővebb információt

vagy

leadhatod nálunk a Quintz márkaboltunkban is, ráadásul azonnal vehetsz helyette egy új nadrágot!

2500, Esztergom, Rákóczi tér 2/A 

 

A boltunkban való leadás esetén kérjük mosd ki, vagy viszonylag tisztán hozd el a farmerodat.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Kapcsolat Márkatörténet

Kapcsolódó termékek