Ez a weboldal cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani. Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát.

Menü

FÉRFI NADRÁGOK

EGYENES SZÁRÚ NADRÁGOK EGYENES SZÁRÚ NADRÁGOK
A hagyományos, klasszikus szabásvonalat követő férfi nadrágok azoknak, akik a kényelmes, egyenes szárbőséget kedvelik egy nadrágnál.
ENYHÉN SZŰK SZÁRÚ NADRÁGOK ENYHÉN SZŰK SZÁRÚ NADRÁGOK
Enyhén karcsúsított férfi nadrágok azoknak, akik divatos nadrágra vágynak, de a túl szűk szár kényelmetlen vagy előnytelen számukra.
SZŰK SZÁRÚ NADRÁGOK SZŰK SZÁRÚ NADRÁGOK
Karcsúsított férfi nadrágok a slim fit divat kedvelőinek.

A Quintz nadrágok széles választékában megtalálod a farmernadrágot, szövetnadrágot, vászon nadrágot, kord nadrágot, düftin nadrágot és kordbársony nadrágot. A Quintz nagy hangsúlyt fektet a hagyományos magas derekú-egyenes szárú nadrágok gyártására, ezért is kínál ebből a fazonból több alapanyag és szín választékot. Kiemelnénk az 1985-óta gyártásban lévő denim kék farmernadrágot, ami erős szövése és 100% pamut alapanyaga miatt kedvelt. A hagyományos szabás mellett kedvelt még az enyhén szűk szárú, alacsonyabb derekú ötzsebes vagy svéd zsebes nadrág is, ami fiatalos visszafogott divatot követ. Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, ezért nem találod meg a kínálatunkban az agyon koptatott vagy szaggatott nadrágokat. A Quintz nadrág azoknak lett kitalálva, akik egy szolid divatot követnek és azt várják el egy nadrágtól, hogy szinte bármilyen élethelyzetben viselni tudják. Nálunk nem a márkát fizeted meg, hanem a minőséget! Válaszd hát ki a kedvenc nadrágodat és ne kíméld!

Férfi nagyméretű nadrágok 60-tól 88-as méretig>>

Férfi extra hosszú szárú nadrágok magas férfiakra>>

 

Keresés