Ez a weboldal cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani. Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát.

Menü

Tippek, hogy a férfi nadrág rendelés egyszerű legyen

Sokaknak okoz bizonytalanságot a férfi nadrág rendelés egy webáruházból. A legtöbb esetben mégis ez a legkényelmesebb és legjobb megoldás ahhoz, hogy beszerezzük a tökéletes férfi nadrágot.

Örökös harc lehet, ha a család férfi tagja nem szeret nadrágot vásárolni. Ilyenkor mi következik? Ránk, nőkre marad ez a feladat. Elsőre nagyon jó programnak tűnik, hiszen imádunk vásárolni. Nagy lendülettel neki vágunk a shoppingnak, mintha csak magunknak tennénk. Kitörő örömmel hazavisszük a boltból vagy meghozza a futár az új ruhadarabokat. Ezek után viszont szembesülünk a párunk nem éppen pozitív véleményével.

 

Elégedetlen férfi nadrág nélkül

Segíteni akarunk, de még magunkra is haragítjuk a férfi szerettünket. Persze ezek után sem tudjuk rábírni, hogy eljöjjön velünk kicserélni a nadrágot egy megfelelőre. Talán jobb is. A duzzogó kényszer vásárlásnál nincs is rosszabb.

 

Mégis, akkor hogyan tehetjük egyszerűvé és eredményessé a férfi nadrág vásárlást?

A jó férfi nadrág kiválasztását megelőzheti egy személyes bolt felkeresése. Olyan boltot válaszunk, ahol az eladó szakképzetten tud majd segíteni.

Vegyük a legnehezebb opciót. A férfi egyik kedvenc nadrágja most végezte a kukában. A másik kedvenc gatyája éppen rajta van és abban ment el dolgozni. Esetleg találhatunk még egy nadrágot a lakásban, de azt már biztosan rég kihízta.

Mielőtt nyugtatnánk magunkat, hogy majd ránézésre választunk valamit a boltban, gondoljuk végig. Ha nem jó a méret mennyire lesz számunkra megterhelő visszamenni kicserélni. Ha könnyen adott a lehetőség és a boltban is megérdeklődtük a nadrág csere feltételeit, akkor választhatjuk ezt az opciót.

(A Quintz Jeans esztergomi ruha üzletében például készséggel kicserélik a ruhát 2 héten belül. Ha ajándéknak szánjuk, akkor megbeszélés alapján a csere méretet is félre rakják szükség szerint.)

Irányadó a párunk nadrágjába varrt méretjelző, amivel már jó esélyekkel indulhatunk, ha márkahűek vagyunk.

Érdemes ilyen esetben rugalmas anyagú nadrágot választanunk, mert jobban alkalmazkodik a derék méretéhez, de figyeljünk oda, hogy a pamut tartalom magasabb legyen. Ha túl elasztikus egy anyag nem csak, hogy nem férfias, még sokat is nyúlhat a használatban.

magyar nadrág méretjelző

A méret jelző minden márkánál mást jelent!

Egyrészt a származási hely az oka. Például a kínai ruházat viszonylag kicsi, az EU-s ahhoz képest nagyobb. Más-más célpiacra gyártják.

A fazon is közre játszik. Egyre divatosabbak a karcsúsított ruhadarabok. A szűkítők miatt kénytelenek vagyunk nagyobb méretet választani, hogy kényelmesen mozoghassunk a ruházatunkban.

Az alapanyag is nagy szerepet játszik a méretek útvesztőjében.

Egy adott márkán belül is okozhat méret eltérést a különböző alapanyag. Míg a 80-as, 90-es években csak pamut termékeket vásároltunk, addig napjainkban egyre változatosabb az anyag összetétele. A ruhák többsége egy ipari előmosáson vesz részt mielőtt megvásároljuk őket. Az előmosás során a különböző anyagok mind máshogy mennek össze. Egy vagy akár két méret eltérés is lehet két különböző anyagú nadrág között.

Ezt a problémát csak úgy tudjuk kiküszöbölni a nadrág rendelésnél, ha nem ragaszkodunk makacsul egy mérethez. Meg kell fogadni az eladó vagy a webshop tanácsait. Ők azok, akik jól ismerik a különböző alapanyagokat.

Érdemes még kutakodni a kiszemelt férfi ruhás szekrényében, mert jó alternatíva lehet, ha magunkkal visszük a vásárláshoz az egyik melegítő nadrágját, vagy nyári rövidnadrágját. Az eladó segít majd a méret összehasonlításban.

fekete férfi nadrág sportos öltözethez

Egy fekete férfi nadrágra biztosan szükség lesz, ami sportos és elegáns alkalmakra egyaránt megfelel.

 

Tanácsok férfi nadrág rendeléshez

Úgy érezhetjük egy webshopból még nehezebb feladat kiválasztani a megfelelő férfi nadrágot. Ennek viszont nem kell így lenni, csak oda kell figyelnünk néhány tanácsra. Hosszú távon viszont a rutinos webshopos vásárlás megkönnyíti majd az életünket.

A legbiztosabb módja a jó méret kiválasztásának, ha követjük a webáruház utasításait hogyan vegyünk méretet otthon. Ennek megfelelően tüzetesen át kell néznünk a mérettáblázatot, hogy belőjük a jó méretet.

A Quintz Jeans nadrágok mindegyike mosott-avatott, az otthoni mosásban már nem megy össze. A nadrág dereka hordáskor 1-2 cm-t tágul ezt is számoljuk rá mikor kiválasztjuk a megfelelő méretet.

Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy milyen fazont válaszunk, akkor le kell mérnünk a nadrág ülepét, felmenetét, a szár szélességét és a belső szár hossz is nagyon lényeges lehet, ha magas férfira vásárolunk. A férfiaknál a csípő bőség nem annyira lényeges. A webshopban megadott mérettáblázat és a hozzá tartozó leírás megmutatja hogyan mérd le ezeket az adatokat precízen.

Ha egy vaskalapos férfinak vásárolsz, aki ragaszkodik a megszokott fazonokhoz, akkor ne térj el a méretektől még egy centivel sem, mert észre fogja venni. Viszont, ha egy kis újdonságot szeretnél belecsempészni a ruhatárába, akkor nyugodtan válasz mondjuk egy pár centivel szűkebb szárú nadrágot, vagy aminek más a zseb kialakítása. Mindjárt másképp fog rajta állni anélkül, hogy drasztikusan megváltoztatnád az öltözködését!

A pénztár oldalon a megjegyzés rovatba beírhatjuk az otthon mért adatokat. Ez nagy segítség lehet minden precíz online shopnak. Ennek megfelelően még ők is lemérik a terméket mielőtt feladják a csomagot.

Az átlagtól eltérő méreteket is a megjegyzés rovatban érdemes megadni. Például ha combban vagy vádliban nagyon erősek vagyunk, akkor érdemes ezt az adatot is megadni. Esetleg az ügyfélszolgálaton tanácsot kérhetünk melyik fazont ajánlják.

férfi nadrág vásárlás

Egy klasszik kék farmer mindenhez megy. Lehet sportos, lehet sportosan elegáns.

Fontos, hogy az online ruha vásárlásnál bátran kérjünk segítséget! A jó weboldalakon erre már több lehetőség is van. Telefonos ügyfélszolgálat, e-mail, a webshopban felugró chet ablak vagy a facebook oldaluk messengere.

A webshopban érdemes jól átnézni a termék képeket és a termék leírásokat, hiszen nem tudjuk megtapintani a terméket. Egy jó terméktulajdonságok leírás viszont még túl is szárnyalhatja egy bolti eladó személyes tanácsait. Sok esetben további ajánlásokat találunk, mit milyen ruhadarabbal kombináljunk. Milyen hasonló termékeket találunk még a webshopban. Elolvashatjuk a vevői visszajelzéseket is egy-egy nadrágról.

Ajánlott arról is tájékozódni mielőtt vásárolunk, hogy a webáruházban milyen feltételekkel és milyen módon cserélnek terméket, ha esetleg nem lett jó. A Quintz Jeans-nél egyre több az elégedett vevői visszajelzés, hogy a termékcsere gyors és egyszerű. Nem kell külön a postára menni, sorban állni, hogy saját költségeden feladd a nem jó méretű nadrágot. A futárnál vagy a postai alkalmazottnál egy időben történik a csomag csere. Egy kedvező díjat kell fizetni az oda-vissza szállításért és akár 1-3 nap alatt meg is történik a nadrág csere.

Az sem gond, ha egyáltalán nem tetszik a ruha és nem találunk helyette másikat. Az online boltban visszakapjuk az árát, ha 14 napon belül jelezzük az igényünket és visszaküldjük a terméket.

elegáns fekete nadrág férfiaknak

Webáruházunkban elegánsabb szövet nadrágokat is találsz, ami inggel és sportzakóval viselhető.

 

Visszatérő vásárlóként így rendelj férfi nadrágot

Abban az esetben, ha már vásároltál online férfi nadrágot és bevált az anyag, a fazon és a méret, akkor már kényelmesen hátra dőlhetsz a kanapédban és otthonról megrendelheted a legújabb szettet.

Keresd fel a bevált márka webshopját és lépj be regisztrált vevőként, mert így láthatod az előzőleg megvásárolt termékeket. Ha még nem vagy regisztrált vevő, akkor keresd meg az e-mailek között a legutóbbi vásárlásodat.

Nézd meg a termékek fantázia nevét, ami majd útmutatást ad ahhoz, hogy a megfelelő szabást válaszd a megfelelő anyagból. A Quintz Jeans-nél a név első fele mindig a fazont jelzi, a név második fele pedig az alapanyagot.

Például Arizona Rock:

Arizona: magas derekú ülepben és felmenetben is, egyenes szárú nadrág nagy méretben.

Rock: rugalmas farmer

Az előzőleg bevált méretre viszont ne hagyatkozz! Ellenőrizd le minden egyes nadrágnál a mérettáblázatot vagy rakd be a megszokott méretet a kosárba, de írd oda a nadrágon mért derékbőséget a megjegyzés rovatba.

 

Válasz alkalomhoz illő férfi nadrágot!

Férfi nadrág fizikai munkához

férfi munkás farmer

Itt első a kényelem és a minőség. Válasz lehetőleg rugalmas farmernadrágot, amiben könnyedén mozoghat. Ha nem szereti a sztreccs anyagot, akkor 100% pamutból egy picit nagyobb méretet, hogy könnyebben tudjon benne hajolni, guggolni. Az anyag lehetőleg tartalmazzon minél több pamutot, mert a műszálas holmikba könnyen beleizzad az ember és nem tesz jót a bőrnek. Itt nem kell a divatot feltétlenül követni. A szaggatott nadrág egyenesen baleset veszélyes lehet. Legyen a farmer vastag, erős szövésű, nagy zsebekkel, esetleg oldalzsebekkel. Lehet akár egy farmer kertésznadrág, amiből nincs kint a dereka és telepakolhatja a zsebeit szerszámmal.

 

Férfi nadrág irodai munkához

férfi farmernadrág elegánsabb öltözethez

Itt az elegancia, a divat is közre játszik a kényelem mellett. Választhatsz itt is farmernadrágot, de visszafogottat. Legyen egyszínű klasszikus kék vagy fekete koptatás nélkül, vagy minimális koptatással. Ehhez a farmerhez könnyedén kombinálhat egy övet, inget és zakót, hogy mindjárt elegánsabban mutasson. A másik tökéletes választás a szövet vagy vászonnadrág. Nem feltétlenül az öltöny nadrágra gondolunk, mert az sok esetben kényelmetlen egész nap. Elég egy visszafogott szín, egy elegáns hatást keltő svéd zseb, ami egy jobb minőségű twill vagy vászon anyagból készült.

Ebben az esetben is fontos, hogy magasabb legyen a nadrág pamut tartalma. Egész napos ülés, használat közben ebben érzi majd a legkomfortosabban magát.

 

Férfi nadrág elegáns alkalmakra

férfi nadrág elegáns alkalmakra

Itt szükség lehet a legelegánsabb öltöny nadrágra, de a legtöbb ilyen eseményen már nem olyan szigorúak az öltözködési előírások. Mondjuk egy színházi előadás alkalmával már sportosan-elegánsan jelennek meg a nézők. A ballagáson, esküvőn, ha nem közeli hozzátartozó szintén lazább öltözet is elfogadott. Egy temetésre sem kell feltétlenül öltöny nadrágban megjelenni. Ezekre az alkalmakra mind tökéletes lehet egy fekete szövet vagy vászonnadrág.

A fekete nadrágból érdemes olyat vásárolni, ami közép vastag anyag így szinte egész évben megállja a helyét. Nyárra viszont érdemes beszerezni egy vékonyabb vászonnadrágot. A hőségben sokszor már az megerőltető a férfiaknak, hogy hosszú nadrágot húzzanak.

 

Férfi nadrág sportos hétvégékre

férfi farmernadrág sportos öltözethez

Szerezz be neki egy kényelmes és strapabíró farmernadrágot! Néhány százalék elastan tartalom elég egy farmerban, hogy kényelmesen tudjon benne mozogni. Viszont minőségi anyagot vállasz, hogy hosszú távon bírja az aktív hétvégi programokat. A canvas anyag is jó megoldás lehet, abból is a legjobb a gumis-húzott derekú, ami extra kényelmet ad. Ide válasz sokzsebes nadrágot, hogy legyen hová elpakolnia az értékeit.

 

Ami még fontos a férfinak egy nadrágban

A praktikum! Úgyis az lesz a kedvenc gatyája, ami a legpraktikusabb a kényelem mellett.

A nadrág első zsebe lehetőleg legyen nagy, amibe könnyen belefér a keze és minden fontosabb értéket bele tud pakolni. A férfiaknak a zseb olyan, mint a nőknek a táska.

Az oldalzseb még jobb abból a szempontból, hogy nincs útban, ha lehajol vagy leül. Válasszunk kényelmes tépőzárral zárható nadrágot vagy rövidnadrágot, hogy biztosan ne essen ki belőle semmi.

oldlzsebes-zarhato-rovidnadrag

A férfiak legszívesebben egész nap melegítőnadrágban flangálnának, de azért ezt sok esetben nem tehetik meg. Tökéletes utcai változata lehet a melegítőnadrágnak egy gumis derekú vászon nadrág. Ha egy kitűrt pólóval vagy inggel viseli teljesen olyan, mint egy klasszikus fix derekú nadrág. Ez biztos az egyik legkényelmesebb nadrágja lesz. Akkor is jól jön, ha gyakran ingadozik a testsúlya. Így nem kell majd álandóan egy mérettel nagyobb vagy kisebb nadrágot venni, mert a gumis derék pont enged annyit.

körgumis derekú férfi nadrág

Legyél rutinos rendelő a férfi nadrágok terén és élvezd kényelmesen a kanapédról a vásárlást! Nénzd meg férfi nadrág kínálatunkat normál méretben vagy nagy méretben, illetve a kifejezetten magas férfiakra készült nadrágokat!

Szerencsére vásárlói visszajelzéseket rendszeresen kapunk. A három kedvencünk:

Farsang Csaba 2020.03.07 16:27

Egyik nap rendeltem tőlük egy tavaszi,nyári szövetnadrágot. Méret jó,hossza jó .A termék a leírásának 100% ban megfelel. Szállítás egy nap. Ilyen gyorsan még nem kaptam meg a megrendelesemet. Mindenkinek csak ajánlani tudom.


Schmidt István 2019.11.29 05:56

Köszönöm a gyors és korrekt kiszolgálást.Két nap alatt megérkezett az áru.Nálatok a centi az centi. Azt kaptam amit megrendeltem. Régóta nézegettem a honlapot, de máshol tapasztaltak miatt nehezen álltam rá a vásárlásra, ma már bánom.


Rácz Miklós 2019.11.27 19:02

Még sosem rendeltem interneten nadrágot, amit most kaptam, az pont az a méret, amire szükségem volt. Jó volt tehát, hogy megadtam a lista szerinti méreteket a rendelésben. Vasárnap rendeltem, kedden hozta a postás és pont olyan, mintha rám öntötték volna. Szuper!

További vevői véleményeket itt olvashattok >>

 

Keresés