Nagyméretű férfi ruhák

Extra méretű férfi ruházat webáruház 3XL-től akár 10XL-es méretig. A legnagyobb óriás méretű farmernadrág akár 184 cm-es derékbőségre is megfelel, ez a Dakota Basic. A legnagyobb gumis derekú nadrág pedig 186 cm-es derékbőségre, ez az Aston Carlos farmernadrág.

A Quintz nagyméretű férfi ruházat között megtalálod a nadrágokat, rövid nadrágokat, ingeket, pólókat, pulóvereket, mellényeket és dzsekiket 10XL-es méretig. Az extra nagy méretű nadrágoknál ügyeltünk a lehető legkényelmesebb viseletre. A legtöbb nadrág egyenes szárú, magas ülepű, de alacsonyabb felmenetben. 60-as mérettől egészen 96-os méretig, akár 186-os derékbőségre is varrunk Quintz nadrágot. Inkább a visszafogott színek dominálnak. Nem használunk erőteljes koptatást vagy szaggatott díszítést, hogy ezzel is növeljük a nadrág hordási idejét.

A nagy méretű nadrágokhoz könnyedén választhatsz hozzá illő nagyméretű inget vagy pólót 3XL-től 10XL-ig. A Quintz nagyméretű ingek és pólók nem szűkítettek, bővebb szabásúak és 100% pamutból készülnek a kényelmes viselet érdekében.

A nagyméretű férfiak számára készítettünk sokzsebes mellényt 3XL-től 7XL-ig, ami egy praktikus alapdarabja lehet a ruhatáruknak.

Farmerdzsekiben pedig megtalálható a hagyományos szabású, ami akár tökéletes autós kabát lehet az év nagy részében.

Nyáron pedig az egyedi mintáké a főszerep, ha extra nagyméretű rövidnadrágról beszélünk. Itt is ügyeltünk a praktikus nagy zsebekre és a kellemes pamut anyagra. A legkényelmesebb nagyméretű ruházat a gumis derekú nadrág, amit hosszú- és rövidnadrágban is kínálunk. A húzott derekú nadrágok oldalzsebes változatban kaphatóak.

Az extra nagyméretű férfi ruhák között megtalálható a sokak által kedvelt hagyományos kék farmernadrág, farmer kertésznadrág, farmering és farmerdzseki. Nagyméretű férfi webáruházunkban biztos lehetsz benne, hogy minőséget és kényelmet kapsz elérhető áron.

Csatlakozz a nagyméretű férfiak Facebook csoportjához, hogy elsőként értesülj a legújabb termékekről, kedvezményekről! Egyedi, csak nagyméretű férfi törzsvevőinknek szánt kedvezményeket is megosztunk a zárt csoportban. Neked is beleszólásod lehet milyen termékek legyenek a kínálatban és megoszthatod az észrevételeidet, kérdéseidet. Katt ide és csatlakozz!


Vásárlói vélemények

Danku Éva 2019-06-17 11:35

Bő választék nem csak kis embereknek, értelmezhető méret táblázat! Gyors ki szállítás és nagyon jó minőségű termékek!


Kovács Dominik 2019-02-20 10:34

Üdv! Félve rendeltem meg egy nadrágot, nagyon nehéz volt nadrágot találják magamra, elég nagy méretekkel vagyok megáldva, legtöbbször varratnom kellett nadrágot magamra. De most már nem kell, mert rátaláltam erre az oldalra, és ezentúl innen fogok rendelni ruhát! Nagyon nagy örömmel tölt el, hogy ezentúl nem kell ilyenen aggódjak! Köszönöm szépen! Bátran ajánlom mindenkinek, aki ilyen problémával küzd! Üdv Dominik!


Majsa Ferencné 2018-06-20  22:31

Ilyen jó ,és részletes mérettáblázattal még nem találkoztam.A hozzátartozó rajz nagyon megkönnyíti a méret kiválasztását.A rendelt termék minőségével is elégedett vagyok, örülök ,hogy magyar termékek.Ami pedig nagyon kedves dolog, hogy ha kérjük értesít , a kifogyott termék újra rendelhetőségéről.A nem átlagos testalkatú emberek is megtalálják a nekik való termékeket! Köszönet érte!


Szőke Ibolya 2018-06-14 11:26

Danburi Cooper rövidnadrágot rendeltem. A termék jó minőségű és a méret tökéletes. A táblázat alapján könnyen beazonosítottuk a megfelelő méretet. Jó hogy ott volt a termék alatt a m.táblázat. A szállítás időben érkezett. Biztos hogy fogok még itt vásárolni a jövőben. Sok sikert és jó munkát kívánok minden közreműködőnek. Üdvözlettel: Szőke Ibolya


Ágnes 2018-05-08 13:17

Dallas T-blue dzsekit rendeltem a férjemnek: a termék kiváló minőségű, a méret megfelelő, a tájékoztatás a rendelés állapotáról folyamatos, a kiszállítás gyors! Biztosan fogunk még Önöktől rendelni :-)


Gombkötő Ferenc 2017-08-30 12:35

Köszönöm a hozzáértő gondosságot! Kissé problémás alkatom van, de Gabriella tanácsai segítségével sikerült megfelelő darabokat találni. Ezúton is köszönet érte. A kiszállítás is zökkenőmeintesen ment! Ezúton is köszönök mindent! Gombkötő Ferenc


Savanyó János 2017.01.06 08:36

Köszönöm. ugyan nem a Web áruházból, hanem az esztergomi üzletből, de gazdagabbak lettünk a párommal 5, azaz öt darab farmerrel és egy pulóverrel. Köszönjük Önöknek, na meg szakszerű, kedves kiszolgálásnak. :) Üdvözlettel: Savanyó János