Ez a weboldal cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani. Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát.

Menü

Rólunk mondták

Egy cég/vállalkozás életében és fejlődésében nagyon fontosak a vásárlói visszajelzések. Ezek segítenek abban, legyenek akár dícséretek vagy építő jellegű javaslatok, hogy folyamatosan olyan irányba haladjunk, mely vásárlóink elvárásaival találkozik s biztosítja elégedettségét és termékeink kedveltségét. 
 
Kérjük, írd meg véleményedet, tapasztalataidat a termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban!Kincses-Balogh Zsuzsanna 2018-11-29 9:33

A webshop-ban rendeltem a páromnak nadrágot. A megrendelést követő munkanapon már átvehető volt a megjelölt helyen. Mivel a méret túl nagyra sikerült, ezért pénzvisszafizetés, ill. csere vált szükségessé. Jelzésemre szinte azonnal udvarias választ kaptam. Érdeklődésemre a nagykerben felajánlották a csere lehetőségét. Párom az ott dolgozó hölgyekről csak "leg"-ekben tudott beszámolni, mind szakértelmet, mind kedvességet illetően.


Reinhardt Tibor 2018-11-21 13:05

Rendben Megjött a termék időben úgy ahogy számítottam rá és a minőség is tökéletes nagyon meg vagyok elégedve.


Balogh Mária 2018-06-28 19:59

Köszönöm az igényes terméket.Elégedettek vagyunk.Köszönettel Balogh Mária


Bellus János 2018-06-27 12:31 

A céggel és munkatársaival maximálisan meg vagyok elégedve,mindenkinek csak javasolni tudom. Bellus János


Majsa Ferencné 2018-06-20  22:31

Ilyen jó ,és részletes mérettáblázattal még nem találkoztam.A hozzátartozó rajz nagyon megkönnyíti a méret kiválasztását.A rendelt termék minőségével is elégedett vagyok, örülök ,hogy magyar termékek.Ami pedig nagyon kedves dolog, hogy ha kérjük értesít , a kifogyott termék újra rendelhetőségéről.A nem átlagos testalkatú emberek is megtalálják a nekik való termékeket! Köszönet érte!


Balogh István 2018-06-19 15:54

Nagyon szépen köszönjük a nadrágot , és gyors pontos kiszolgálást, postázást. A méret jó lett, csak ajánlani tudom Önöket az ismerőseimnek. Köszönettel: Balogh István Solymár :)


Szőke Ibolya 2018-06-14 11:26

Danburi Cooper rövidnadrágot rendeltem. A termék jó minőségű és a méret tökéletes. A táblázat alapján könnyen beazonosítottuk a megfelelő méretet. Jó hogy ott volt a termék alatt a m.táblázat. A szállítás időben érkezett. Biztos hogy fogok még itt vásárolni a jövőben. Sok sikert és jó munkát kívánok minden közreműködőnek. Üdvözlettel: Szőke Ibolya


Ágnes 2018-05-08 13:17

Dallas T-blue dzsekit rendeltem a férjemnek: a termék kiváló minőségű, a méret megfelelő, a tájékoztatás a rendelés állapotáról folyamatos, a kiszállítás gyors! Biztosan fogunk még Önöktől rendelni :-)


Balogh István 2018-05-05 14:43

Köszönjük szépen a gyors pontos szállítást, a méret az Önök táblázata szerint lett lemérve és tökéletes lett, a minőség is az elvárásainknak megfelelő. Máskor is fogunk Önöknél vásárolni. Üdvözlettel. Balogh István


Nagy Attila 2018-04-21 16:01

Köszönöm az eddigi termékeket, amit eddig rendeltem önöktől nagyon jó minőségűek és méretileg is tökéletesek! :)


Grézlóné Vida Rózsa 2018-03-22 14:20

Köszönöm a gyors csomagküldést, a nadrág nagyon jó minőségű, jó a méret, tetszik a férjemnek, és hogy főleg nem kell neki üzletbe járkálni. Köszönöm a vásárlónak aki visszajelzést írt, azért mertem rendelni én is. Lesz még rendelésem, sok szép áru van Önöknél. Az Online segítségüket is köszönöm, mert elakadtam a rendelésnél...


Ifj.Balogh János 2018-03-21 16:29

Örülök,hogy rátaláltam az internetnek köszönhetően az üzletre!Tökéletes lett minden,amit megvettem Önöktől.Minőségi és gyönyörű termékeket kaptam amiket ezúton is szeretnék meg köszönni.Maximálisan elnyerte az összes termékük a tetszésemet amiket eddig vásáróltam postai úton a cégüktől.Az biztos,hogy fogok még jelentkezni.Akik látják rajtam az Önöktől vásárólt első osztályú árúikat,folyamatosan a tetszésüket nyilvánítják felém.Köszönettel: Ifj.Balogh János.


Hetesi László 2018-03-09 16:35

Második alkalommal vásároltam a cég termékeiből. mindkét esetben körültekintő és gondos kiszolgálásban volt részem. A méretek egyeztetésekor maximális útbaigazítást és segítséget kaptam. Örülök, hogy böngészés közben rátaláltam a cégre. Az eddigi tapasztalataim megerősítettek abban, hogy ismeretségi körömben bátran ajánlani tudjam a Quintz termékeit. Valószínű magam is keresni fogom még a szolgáltatásaikat. Köszönöm Gabriellának és a cég alkalmazottainak, hogy rangjára emelik a Magyar Termék becsületét.


Kiovszky László 2018-01-12 05:15

Vêgre találtam olyan anyagú és fazonú farmert, ami a klasszikus kategória. A gyártótól rendeltem a neten, a küldés előtt korrektül egyeztettek a mérettel kapcsolatban. Maradok a márkánál, tavasszal egy kertésznadrágot is rendelek még. Csak ajánlani tudom, magyar termék, kiváló minőségben a sok keleti gagyi világában. Kiovszky László. Kiskunfélegyháza.


Terelmes József 2017-12-09 18:39

nekem tetszenek az áruk, van amit meg fogok venni


Gombkötő Ferenc 2017-08-30 12:35

Köszönöm a hozzáértő gondosságot! Kissé problémás alkatom van, de Gabriella tanácsai segítségével sikerült megfelelő darabokat találni. Ezúton is köszönet érte. A kiszállítás is zökkenőmeintesen ment! Ezúton is köszönök mindent! Gombkötő Ferenc


Koós József 2017-05-15 19:04

Kedves Gabi! A farmer öltönyt méretegyeztetés után megkaptam,tökéletes a minősége,a szabása,nem beszélve kedvező árról. Ajánlani tudom a terméküket mindenkinek.Köszönöm a türelmét,kedvességét amit irántam tanúsított.Gratulálok,csak így tovább!


Savanyó János 2017.01.06 08:36

Köszönöm. ugyan nem a Web áruházból, hanem az esztergomi üzletből, de gazdagabbak lettünk a párommal 5, azaz öt darab farmerrel és egy pulóverrel. Köszönjük Önöknek, na meg aszakszerű, kedves kiszolgálásnak. :) Üdvözlettel: Savanyó JánosZoli 2015-11-18 19:55

végre rátok találtam, és még magyar termék is.
ennek örömére jó pár magyar forintot ott is hagytam nálatok 


szines - 2014-10-07 01:03

Több, mint 10 éve hordok pólókat, nadrágokat, ingeket extra méretben tőletek. Örülök, hogy ilyen régóta fent tud maradni egy magyar cég. Ez köszönhető a minőségnek és kényelmes ruháknak. Nagyon szeretem a cuccaitokat, jószerivel nem is hordok más nadrágot. Jó lenne, ha a póló és pulóver választékot tudnátok növelni. Nagyon szerettem a régi pólóitokat. 

Remélem sokáig sikeresen tudtok működni, mert nem tudom miben fogok járni. :-)


Baldauf Aladár Vállalkozók Szövetsége (VSZ)  2014-05-05 16:47

Tökéletes minőségű termékek, tökéletes áron. Örülhet aki megismeri a márkát, hiszen mióta megtaláltam, azóta hűséges vásárlójuk vagyok és fontos, hogy a termék magyar. Csak ajánlani tudom mindenkinek a termékeiket. Igazán nagyszerű, hogy az is talál mindent Önöknél, aki kicsit nagyobb az átlagnál :)GRATULÁLOK! :) 


St.Andrea 2013-01-23 20:17

Végre Önökre találtam!
Körülbelül másfél éve vásároltam egy farmert. Az első olyan farmer volt, amire azt mondtam: ezt nekem készítették. (elég magas vagyok)
Külföldön élek, ritkán járok haza, de most végre az interneten is rákerestem a márkára. Sajnos internetes rendelési lehetőséget nem találtam, de remélhetőleg rokonokon keresztül sikerül rendelni az egyik kiskereskedőhöz, és aztán el tudják küldeni nekem.

További sikeres működést kívánok! :)


Jászberényi Zsolt 2012-02-15 21:06

Szeretem ezeket a nadrágokat nekem van már kb10db,csinálhatnának webshop ot. 


Bike() - 2011-11-02 22:01

Már három nadrágot vettem önöktől.
Nagyon elégedett vagyok!
Magyar. Kényelmes. Jó az ára. 
Mintha rám öntötték volna. Nem kellett még felhajtani sem.
Sajnos a hozzám legközelebbi viszonteladói bolt bezárt. (XIX. ker.)
Köszönöm, hogy vannak! 


Kajler - 2011-05-24 13:10

Tisztelt vásárlótársak!

Én alapvetően oda szoktam figyelni, hogy magyar terméket válasszak a vásárlásaim során, a Quintz-ről viszont egészen mostanáig nem tudtam hogy az. Azért vettem, mert végre örültem hogy találtam jó áron, kényelmes ruházatot, ami normális emberi felépitéshez lett szabva. Nagyon örülök hogy rábukkantam a honlapra, mivel eddig csupán egyetlen egy boltot ismertem, ahol ezek a gyöngyszemek beszerezhetők, és az több mint 100km-re volt tőlem. Nekem megérte ennyit utazni érte, ezért bátran ajánlom mindenkinek a termékeket!


Tisztelt Quintz Jeans!
Jó néhány farmert elnyűttem már a márkából, az egyedüli problémám az volt (több nadrágnál is), hogy a nadrágszárak találkozásánál a varrott kemény rész kidörzsöli mellette az anyagot (főként a vastagabb télies daraboknál), próbáltam varrónőnél javittatni, de mondta hogy nem tudja hova tenni a foltot, annyira elvéknyodott a környéken az anyag, pedig a nadrág még birta volna tovább is. Ha erre lenne valami megoldás az nagyon sokat segitene a tartósságon.

üdvözlettel: Kajler
u.i. bocs nincsen hosszu i a billentyűzeten... 


Márk Rózsahegyi 2011-03-31 08:10 

Jómagam egy 203 cm-es apróság vagyok, és mikor felprobáltam az első Quintz-s nadrágot, felkiáltottam. "Ilyen hosszuságot én még életemben nem láttam". Rögvest vettem 4-et. Köszi a reményt, hogy azért mert valaki extra, még lehet extra. 


László 2011-03-24 19:45

Jó minőség, jó ár! 


Emmert István 2011-02-06 10:45

Közel 12 éve vásárolom meg az Önök márkáját. Ez idő alatt egyszer sem fordult elő, hogy más gyártó farmernadrágját vásároljam meg. Nagyon megvagyok elégedve a minőséggel, viselhetőségével és megfizethető árfekvésűnek tartom. 


Reactorx2 2010-12-29 00:19

Merem állítani, hogy karácsony alkalmával a legkényelmesebb famerem került be ruhatáramba az új Quintz nadrágommal. Elegáns, visszafogott és kényelmes. 


TOMA LÁSZLÓ 2010-10-30 22:53

Hosszú évek óta Quntz farmert hordok és meggyőződéssel állitom, hogy kiváló minőségű, jó szabású, kényelmes viselet megfizethető áron! 


Bakos Dénes 2010-10-05 22:26

T. Cím!

A nyáron Veszprémben vásároltam egy nadrágot az önök termékei közül, és meg is vagyok vele elégedve.
Tervezik-e, hogy Sopronban is képviseltetik magukat?
Üdvözlettel 


Mag. Viktoria Eggendorfer 2010-04-22 13:09

Quintz Jeans sind einfach super.Mein Sohn kaufte diese früher in Ungarn, hat jetzt aber beruflich bedingt nicht so viel Zeit... Es wäre schön, wenn Quintz Jeans auch nach Wien geliefert werden könnten. 
Mit lieben Grüßen aus Wien


Fülöp Mihály 2010-04-08 10:41


Hosszú évek óta vásárolok Quintz-termékeket, így elmondhatom, hogy szinte elnyűhetetlenek, minőségük kiváló, az árak a kiskereskedőtől függenek, de még így is jóval olcsóbbak, mint egyes kínai szutykok. És nagyon kellemes viselet. Eleddig nadrágok és ingek sorát nőttem, vagy híztam ki, de mindíg van a szekrényemben olyan, amit szinte bármilyen alkalomra felvehetek, viselhetek. Szóval maradok hűséges a márkához. :o) Most már csak egy jól működő webshop-ra lenne szükségem... 


Toth István 2010-03-12 12:13

Örömmel vásárolok magyar gyártótól kiváló terméket!


Melicher József 2009-12-08 14:25

Nagyon meg vagyok elégedve a vásárolt termékek minőségével!
Gratulálok a weblaphoz! 


Pixis 2009-09-12 17:19

Helló! 
Sirály az oldal jók a cuccok!
Irány a bolt! 


Ricsi 2009-09-12 17:24

Sziasztok!
Az apukám régóta ilyen nadrágot hord, mert nagyon tartós és elnyűhetetlen. Most már újat kell venni mert ki hízta de az anyu azt mondta, hogy van XXXXL méret is. Szóval új nadrágot kap az apu. 


 

Tartalomhoz tartozó címkék: Rólunk mondták

Keresés