Ez a weboldal cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani. Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát.

Menü

SZÁJMASZK RENDELÉS

Varrodánk 1985-óta gyárt ruházati termékeket Magyarországon. Cégünk a járványhelyzetre való tekintettel szájmaszkok készítésébe kezdett. Nagyobb vállalkozások, önkormányzatok, gyógyszertárak szájmaszk rendelési igényét ki tudjuk szolgálni. Céges logó, grafikai nyomás is kérhető a rendelt szájmaszkokra. Amennyiben nagyobb mennyiségű maszk rendelési igényed lenne, kérjük add le az alábbi űrlap segítségével vagy keress minket telefonon. Elérhetőségünk: +36 30 948 0406

Legalább 500 db maszk rendelés esetén kérj árajánlatot. Abban az esetben, ha ennél kevesebbre lenne szükséged kérjük rendeld meg webáruházunkból ide kattintva>>

Érdemes gazdasági szempontból többször használatos maszkokat rendelni. A textil szájmaszkok 100% pamutból készülnek, ami kedvezőbb arcbőrünknek is.

Minden maszkot a higéniai előírásoknak megfelelően mogyorósbányai varrodánkban készítjük. A maszkok sterilizálatlan állapotba kerülnek kiszállításra. Ezért az első használat előtt és minden használat után mosást (60 fok) és vasalást igényelnek.

Két szabásban készítünk szájmaszkokat: redőzött és orrnál vart csőrös szájmaszk.

Rendeléskor érdemes figyelembe venni, hogy milyen időközönként használjuk a maszkokat. 1 főnek legalább 2 db szájmaszk beszerzése javasolt. Így egy darabot tudunk használatban tartani, amíg a másik mosásban van.

A szájmaszkról készült képekhez és az árajánlat kérő űrlaphoz kérjük görgess lejjebb!

szájmaszk rendelése  szájmaszk csomag ár

szájmaszk varrás rendelésre  textil szájmaszk rendelés

fekete szájmaszk rendelés nagy mennyiségben   csőrös szájmaszk rendelés logóval ellátva


Keresés