Ez a weboldal cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani. Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát.

Menü

Termék cseréje, visszaküldése

Termék cseréje

 

A cserélendő termék értékét levásárolhatod, igény szerint további termékeket is választhatsz. A csomag kézhezvételétől számított 14 napon belül nyújthatod be csere igényedet telefonon (+36 30 948 0406), e-mailben (info@quintzjeans.hu) vagy az alábbi űrlap kitöltésével.

Miután leadtad csere igényedet kérjük ne add fel a visszaküldeni kívánt terméket, várj míg elküldjük a csomagcseréről a további teendőket! Utánvéttel feladott csomagot nem áll módunkban átvenni! A csomag csere egy időben történik majd a futárnál vagy ha postai átvételt kértél, akkor a postán. A cserecsomag díja Magyarországon 3000 Ft. 

Az eredeti számlát őrizd meg, ne küld vissza a részünkre!

Terméket ingyenesen cserélhetsz személyesen márkaboltunkban (2500, Esztergom, Rákóczi tér 2/A).

Görgess lejjebb és töltsd ki az alábbi űrlapot, nyomj a ,,Tovább" gombra és mi hamarosan küldjük a pontos információkat a csomagcseréről.


Csomag csere külföldi rendelés esetén

 

Amennyiben a külföldre szállított termékeket méret probléma miatt cserélni kell, úgy a csere megoldható a webáruházban feltüntetett, adott országhoz tartozó szállítási díjakon. Futárt küldünk a visszaszállítandó termékért a megadott csomag pontra, melynek költségét a vásárló állja. Miután megérkezett hozzánk a termék, feladjuk a csere csomagot, melynek díja szintén a vásárlót terheli. (Példa: Szlovákiába rendelt csomagot, de nem lett jó a méret. Megadjuk Önnek, hogy melyik legközelebbi csomag pontra vigye be a visszaküldeni kívánt árut. Ennek díja a termék(ek) összegétől függően (lásd "Szállítás, fizetés") 4000 Ft vagy 4500 Ft. Miután megérkezett hozzánk a csomag feladjuk a jó méretet, aminek díja a termék(ek) összegétől függően szintén 4000 Ft vagy 4500 Ft. Így összesen a csere díja 8000 Ft vagy 9000 Ft.


A termék adatai, amire szeretnéd cserélni:

Csak sértetlen árut áll módunkban visszavenni, amit még nem vettél használatba. Amennyiben már felvarrattad a nadrág szárát, úgy nem áll módunkban cserélni.

Abban az esetben, ha a termékről felbontás után derül ki, hogy bizonyítottan sérült, hibás és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a terméket ingyenesen kicseréljük.


Termék visszaküldése

 

A termék kézhezvételétől számított 14 napon belül jelezheted és vissza küldheted a terméket, melynek ellenértékét a termék visszaküldését követő 14 napon belül a megadott bankszámla számra visszautaljuk. Amennyiben a nadrág fel lett varrva, vagy bármilyen módosítás történt a rendelt terméken, úgy a visszavásárlási garanciát nem tudod igénybe venni.

Írj nekünk e-mailt elállási szándékodról az info@quintzjeans.hu címre hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára.

A termék visszaküldéséhez töltsd ki az Elállási nyilatkozatot, amit e-mailben vagy a termékkel együtt kell visszajuttatni hozzánk a 2500, Esztergom, Rákóczi tér 2/A címre. A csomag visszaküldésének díját minden esetben a vásárló állja.

A terméket személyesen Esztergomi márka üzletünkben is vissza tudod cserélni. Ez esetben jelezd felén ezt az igényedet és hozd magaddal a számlát is.

Az Elállási nyilatkozatot itt tudod letölteni>> 

Hibás áru esetén termékszavatossági vagy kellékszavatossági igényt érvényesíthetsz.

Töltse le itt: Jegyzőkönyv a fogyasztói kifogásról>>  nyomtatványt.

Töltsd ki a Jegyzőkönyv rád vonatkozó részeit, és juttasd vissza címünkre (2500, Esztergom, Rákóczi tér 2/A) a hibás áruval együtt. Kérjük a terméket jól zárható csomagolásban add fel részünkre. A szállítás díját ez esetben a vevő állja, de amennyiben bebizonyosodik, hogy az árut az Ex-Quintex Kft. adta fel hibásan, úgy utólagosan visszatérítjük a szállítási díjat. Előzetes megbeszélést követően kijavítjuk vagy kicseréljük vagy visszatérítjük az árut és a szállítási díjat mi álljuk. Ha azonban a vevő nem rendeltetésszerű használatából adódott a hiba, úgy a vevő állja a szállítási díjat és igény esetén a javítás díját.

További információkat az ÁSZF-ben itt tudhatsz meg>>

Tartalomhoz tartozó címkék: Termék cseréje, visszaküldése

Keresés