Ez a weboldal cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani. Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát.

ELFOGADOM
Termékek Menü
0
+36 30 3280785

Termék cseréje, visszaküldése

1. Termék cseréje: A cserélendő termék értékét levásárolhatja, igény szerint további termékeket is választhat. A csomag kézhezvételétől számított 14 napon belül nyújthatja be csereigényét.

Az MPL futárral kiküldjük önnek a csereterméket, és a futárnak tudja odaadni a visszaküldendő terméket. Kérjük a futárnak zárható csomagolásban adja át a terméket, címzésre nincs szükség a csomagon, azt minden esetben a futár végzi el.

Töltse ki az alábbi űrlapot, nyomjon a ,,Tovább" gombra és mi hamarosan felvesszük önnel a kapcsolatot. 

 

A termék adatai, amire szeretné cserélni:

 

A cseretermék kiküldési díja megegyezik a webáruház szállítási díjszabásával, amit itt talál>>

A cserélendő termék márkája meg kell, hogy egyezzen a cserélt termék márkájával. Csak eredeti csomagolásban visszaküldött, sértetlen árut áll módunkban visszavenni, amit még nem vett használatba. A visszaküldött áru sértetlenségét (termék sértetlensége, eredeti csomagolás) munkatársunk ellenőrzi. Ha Ön a terméket használatba vette, illetve nem tudja hiánytalan csomagolásban, sérülésmentesen visszajuttatni ügyfélszolgálatunknak, akkor nem áll módunkban visszavenni.

Amennyiben a termékről felbontás után derül ki, hogy bizonyítottan sérült és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a terméket ingyenesen kicseréljük.


 

2. Termék visszaküldése:

A termék kézhezvételétől számított 14 napon belül vissza tudja küldeni a terméket, melynek ellenértékét a termék visszaküldését követő 14 napon belül a megadott bankszámla számra visszautaljuk.

Írjon nekünk e-mailt elállási szándékáról az info@quintzjeans.hu címre hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára.

A termék visszaküldéséhez minden esetben ki kell töltenie az Elállási nyilatkozatot és a termékkel együtt visszajuttatnia hozzánk a 2500, Esztergom, Rákóczi tér 2/A címre. A visszaküldés díját minden esetben a vásárló állja.

A terméket személyesen Esztergomi márka üzletünkben is vissza tudja cserélni, blokk vagy számla ellenében.

Az Elállási nyilatkozatot itt tudja letölteni>> 

Hibás áru esetén termékszavatossági vagy kellékszavatossági igényt érvényesíthet.

Töltse le itt: Jegyzőkönyv a fogyasztói kifogásról>>  nyomtatványt.

Töltse ki a Jegyzőkönyv Önre vonatkozó részeit, jelezze az info@quintzjeans.hu e-mail címen, hogy a hibás árut visszaküldené és mi egyeztetünk egy időpontot, hogy futárszolgálatunk mikor vegye fel Önnél a visszaküldeni kívánt csomagot. 

További információkat az ÁSZF-ben itt tudhat meg>>

Tartalomhoz tartozó címkék: Termék cseréje, visszaküldése