Ez a weboldal cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani. Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát.

Menü

Termék cseréje, visszaküldése

1. Termék cseréje: A cserélendő termék értékét levásárolhatja, igény szerint további termékeket is választhat. A csomag kézhezvételétől számított 14 napon belül nyújthatja be csereigényét telefonon (+36 30/3280785), e-mailben (info@quintzjeans.hu) vagy az alábbi űrlap kitöltésével

Miután leadta csereigényét kérjük ne adja fel a visszaküldeni kívánt terméket, várjon míg elküldjük a csomagcseréről a további teendőket! Utánvéttel feladott csomagot nem áll módunkban átvenni! A csomag csere egy időben történik majd a futárnál vagy ha postai átvételt kért, akkor a postán. A cserecsomag díja 1500 Ft. Az eredeti számlát őrizze meg, ne küldje vissza a részünkre!

Töltse ki az alábbi űrlapot, nyomjon a ,,Tovább" gombra és mi hamarosan küldjük a pontos információkat a csomagcseréről. 

 

A termék adatai, amire szeretné cserélni:

 

Csak sértetlen árut áll módunkban visszavenni, amit még nem vett használatba. Amennyiben már felvarratta a nadrág szárát, úgy nem áll módunkban cserélni.

Abban az esetben, ha a termékről felbontás után derül ki, hogy bizonyítottan sérült, hibás és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a terméket ingyenesen kicseréljük.


 

2. Termék visszaküldése:

A termék kézhezvételétől számított 14 napon belül vissza tudja küldeni a terméket, melynek ellenértékét a termék visszaküldését követő 14 napon belül a megadott bankszámla számra visszautaljuk. Amennyiben a nadrág fel lett varrva, vagy bármilyen módosítás történt a rendelt terméken, úgy a visszavásárlási garanciát nem tudja igénybe venni.

Írjon nekünk e-mailt elállási szándékáról az info@quintzjeans.hu címre hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára.

A termék visszaküldéséhez minden esetben ki kell töltenie az Elállási nyilatkozatot, amit e-mailben vagy a termékkel együtt kell visszajuttatnia hozzánk a 2500, Esztergom, Rákóczi tér 2/A címre. A csomag visszaküldésének díját minden esetben a vásárló állja.

A terméket személyesen Esztergomi márka üzletünkben is vissza tudja cserélni, blokk vagy számla ellenében.

Az Elállási nyilatkozatot itt tudja letölteni>> 

Hibás áru esetén termékszavatossági vagy kellékszavatossági igényt érvényesíthet.

Töltse le itt: Jegyzőkönyv a fogyasztói kifogásról>>  nyomtatványt.

Töltse ki a Jegyzőkönyv Önre vonatkozó részeit, jelezze az info@quintzjeans.hu e-mail címen, hogy a hibás árut visszaküldené és mi egyeztetünk egy időpontot, hogy futárszolgálatunk mikor vegye fel Önnél a visszaküldeni kívánt csomagot. 

További információkat az ÁSZF-ben itt tudhat meg>>

Tartalomhoz tartozó címkék: Termék cseréje, visszaküldése

Keresés