Ez a weboldal cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani. Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát.

Menü

Termék cseréje, visszaküldése

1. Termék cseréje: A cserélendő termék értékét levásárolhatod, igény szerint további termékeket is választhatsz. A csomag kézhezvételétől számított 14 napon belül nyújthatod be csere igényedet telefonon (+36 30/3280785), e-mailben (info@quintzjeans.hu) vagy az alábbi űrlap kitöltésével.

Minden termékünkre most akár 2 hónap* cseregaranciát vállalunk!

Segítünk abban, hogy karácsonyra tökéletes ajándékok legyenek a Quintz termékei.

Nem vagy biztos abban, hogy milyen fazonú, színű vagy méretű terméket válassz szeretteidnek?

Először is, ha van lehetőséged less be az ajándékozott gardrobjába, milyen stílusú és méretű ruhát hord. A termékoldalakon segítséget nyújtanak a részletes termék tulajdonságok és mérettáblázatok.

Így is bizonytalan vagy a választásban?

Erre találtuk ki az akár 2 hónapos cseregaranciánkat!

2018.11.08-tól 2018.12.22-ig leadott rendelésekre kiterjesztett, akár 58 nap* cseregaranciát vállalunk!

A megajándékozott legkésőbb 2019.01.04 éjfélig leadhatja termék csere igényét.

Így te is időben tudod kiválasztani a karácsonyi ajándékot és a megajándékozottnak is van ideje kicserélni a terméket, ha netán nem jó.

* Az 58 nap cseregarancia 2018.11.08-án leadott rendelésekre érvényes, ezután minden egyes további napon 1 nappal csökken a cseregarancia ideje.

Miután leadtad csere igényedet kérjük ne add fel a visszaküldeni kívánt terméket, várj míg elküldjük a csomagcseréről a további teendőket! Utánvéttel feladott csomagot nem áll módunkban átvenni! A csomag csere egy időben történik majd a futárnál vagy ha postai átvételt kért, akkor a postán. A cserecsomag díja 1500 Ft. Az eredeti számlát őrizd meg, ne küld vissza a részünkre!

Terméket cserélhetsz személyesen is átvételi pontunkon (1067, Budapest, Podmoniczky u. 43), melynek díja 1000 Ft, illetve ingyenesen márkaboltunkban (2500, Esztergom, Rákóczi tér 2/A).

Töltsd ki az alábbi űrlapot, nyomj a ,,Tovább" gombra és mi hamarosan küldjük a pontos információkat a csomagcseréről. 

 

A termék adatai, amire szeretnéd cserélni:

 

Csak sértetlen árut áll módunkban visszavenni, amit még nem vettél használatba. Amennyiben már felvarrattad a nadrág szárát, úgy nem áll módunkban cserélni.

Abban az esetben, ha a termékről felbontás után derül ki, hogy bizonyítottan sérült, hibás és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a terméket ingyenesen kicseréljük.


 

2. Termék visszaküldése:

A termék kézhezvételétől számított 14 napon belül jelezheted és vissza küldheted a terméket, melynek ellenértékét a termék visszaküldését követő 14 napon belül a megadott bankszámla számra visszautaljuk. Amennyiben a nadrág fel lett varrva, vagy bármilyen módosítás történt a rendelt terméken, úgy a visszavásárlási garanciát nem tudod igénybe venni.

Írj nekünk e-mailt elállási szándékodról az info@quintzjeans.hu címre hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára.

A termék visszaküldéséhez minden esetben ki kell töltenie az Elállási nyilatkozatot, amit e-mailben vagy a termékkel együtt kell visszajuttatni hozzánk a 2500, Esztergom, Rákóczi tér 2/A címre. A csomag visszaküldésének díját minden esetben a vásárló állja.

A terméket személyesen Esztergomi márka üzletünkben is vissza tudod cserélni, blokk vagy számla ellenében.

Az Elállási nyilatkozatot itt tudod letölteni>> 

Hibás áru esetén termékszavatossági vagy kellékszavatossági igényt érvényesíthetsz.

Töltse le itt: Jegyzőkönyv a fogyasztói kifogásról>>  nyomtatványt.

Töltsd ki a Jegyzőkönyv rád vonatkozó részeit, jelezz az info@quintzjeans.hu e-mail címen, hogy a hibás árut visszaküldenéd és mi egyeztetünk egy időpontot, hogy futárszolgálatunk mikor vegye fel a visszaküldeni kívánt csomagot. 

További információkat az ÁSZF-ben itt tudhatsz meg>>

Tartalomhoz tartozó címkék: Termék cseréje, visszaküldése

Keresés