Ez a weboldal cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani. Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát.

Menü

Termék cseréje, visszaküldése

1. Termék cseréje: A cserélendő termék értékét levásárolhatod, igény szerint további termékeket is választhatsz. A csomag kézhezvételétől számított 14 napon belül nyújthatod be csere igényedet telefonon (+36 30 948 0406), e-mailben (info@quintzjeans.hu) vagy az alábbi űrlap kitöltésével.

Miután leadtad csere igényedet kérjük ne add fel a visszaküldeni kívánt terméket, várj míg elküldjük a csomagcseréről a további teendőket! Utánvéttel feladott csomagot nem áll módunkban átvenni! A csomag csere egy időben történik majd a futárnál vagy ha postai átvételt kértél, akkor a postán. A cserecsomag díja Magyarországon 2000 Ft. Amennyiben külföldről készülsz rendelni, úgy kérjük érdeklődj ügyfélszolgálatunkon az esetleges cserecsomag díjáról. 

Az eredeti számlát őrizd meg, ne küld vissza a részünkre!

Terméket ingyenesen cserélhetsz személyesen márkaboltunkban (2500, Esztergom, Rákóczi tér 2/A).

Töltsd ki az alábbi űrlapot, nyomj a ,,Tovább" gombra és mi hamarosan küldjük a pontos információkat a csomagcseréről. 

 

A termék adatai, amire szeretnéd cserélni:

 

Csak sértetlen árut áll módunkban visszavenni, amit még nem vettél használatba. Amennyiben már felvarrattad a nadrág szárát, úgy nem áll módunkban cserélni.

Abban az esetben, ha a termékről felbontás után derül ki, hogy bizonyítottan sérült, hibás és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a terméket ingyenesen kicseréljük.


2. Termék visszaküldése:

A termék kézhezvételétől számított 14 napon belül jelezheted és vissza küldheted a terméket, melynek ellenértékét a termék visszaküldését követő 14 napon belül a megadott bankszámla számra visszautaljuk. Amennyiben a nadrág fel lett varrva, vagy bármilyen módosítás történt a rendelt terméken, úgy a visszavásárlási garanciát nem tudod igénybe venni.

Írj nekünk e-mailt elállási szándékodról az info@quintzjeans.hu címre hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára.

A termék visszaküldéséhez minden esetben ki kell töltenie az Elállási nyilatkozatot, amit e-mailben vagy a termékkel együtt kell visszajuttatni hozzánk a 2500, Esztergom, Rákóczi tér 2/A címre. A csomag visszaküldésének díját minden esetben a vásárló állja.

A terméket személyesen Esztergomi márka üzletünkben is vissza tudod cserélni, blokk vagy számla ellenében.

Az Elállási nyilatkozatot itt tudod letölteni>> 

Hibás áru esetén termékszavatossági vagy kellékszavatossági igényt érvényesíthetsz.

Töltse le itt: Jegyzőkönyv a fogyasztói kifogásról>>  nyomtatványt.

Töltsd ki a Jegyzőkönyv rád vonatkozó részeit, jelezz az info@quintzjeans.hu e-mail címen, hogy a hibás árut visszaküldenéd és mi egyeztetünk egy időpontot, hogy futárszolgálatunk mikor vegye fel a visszaküldeni kívánt csomagot. 

További információkat az ÁSZF-ben itt tudhatsz meg>>

Tartalomhoz tartozó címkék: Termék cseréje, visszaküldése

Keresés