Magyar férfi ruházat

Szerencsére még találunk olyan ruházati céget, mint a Quintz Jeans, akik családi vállalkozásban Magyarországon gyártanak. Ilyen az Ultimate márka is, akik több évtizedes tapasztalattal készítik a férfi ruházati termékeket. Ők is gyorsan felismerték, hogy bizony a nagyméretű férfiak szűkölködnek a kínálatban. Ezért férfi ruházatban nem álltak meg a konfekció méreteknél, hanem egészen 8XL-es méretig rajzolták a szabásmintákat. Az Ultimate nagy méretek mérettáblázatban is szinte teljesen stimmelnek az általunk gyártott Quintz termékekhez.

Az Ultimate választékában megtalálható a normál és extra méretű pólók környakas és galléros változatban. Divatos színek és minták közül válogathatunk, amik a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek. Webáruházunkban továbbá megtalálható még nagyméretű férfi melegítőnadrág és rövidnadrág is normál illetve extra méretben.

Kínálatunkat folyamatosan bővítjük, így érdemes vissza-visszanézni a webshopba, ha meg voltunk elégedve a márkával! Tökéletes öltözetet válogathatunk össze, ha egy-egy Quintz nadrág mellé hozzá illő Ultimate pólókat is választunk. A pamut rövidnadrágok és mackónadrágok pedig jól jönnek majd az otthoni és sportosabb napokhoz.

Rendezés:

Denim Nagyméretű Póló

10.990 Ft -tól

Worldwide Nagyméretű Póló

10.990 Ft -tól

Ultimate Nagyméretű Póló

10.990 Ft -tól

Joker Icons Póló

9.990 Ft