A jól bevált farmer kertésznadrág

 

Sokaknál már feledésbe merült a kantáros farmer, ami a 90-es években élte fénykorát. Akkoriban utcai viseletként hordták férfiak és nők egyaránt, manapság a fizikai munka egyik praktikus és kényelmes viselete.

 

A Quintz divatbemutatója 1994-ben a Hilton Hotelben. Az egyik sláger volt a farmer kertésznadrág.

 

Azt gondolnátok, hogy már nem lehet visszakapni ugyan azt a régi kényelmes fazont, ami a 90-es években volt? Tévedtek! A Quintz Jeans megőrzi a régmúlt értékeit és minden egyes farmer kertésznadrágba belecsempészi azt az értéket, amit a kezdetekkor megszerettünk a kantáros nadrágban. A Quintz farmer kertész hagyományos szabással készül, magas, a deréknál elhelyezkedő derékpánttal, bővebb combbal és egyenes szárral.

 

Egy kedves vásárlónk meg is mutatja, milyen lezseren viseli a Quintz kertésznadrágot.

 

Nem csak a jól bevált szabásvonalakra figyeltünk, hanem arra is, hogy megőrizzük a nadrág 100% pamut tartalmát, ami ugye a 90-es években nem is volt kérdés. Manapság viszont megkérdőjelezik a vásárlók, hogy vajon ennek mennyi a pamut tartalma. A kertésznadrágnál alap követelmény, hogy az anyag kiváló minőségű legyen. Erős fizikai hatásoknak tesszük ki, ha munkában használjuk. Ezért tartjuk fontosnak, hogy 2021-ben is a kisvakond nadrág 100%-ban strapabíró sávoly szövött farmerből készüljön. Ritka manapság a 14 Oz súlyú alapanyag használata. A plázákban biztosan nem találsz ilyet, de lehet még hasonlót sem.

farmer kertésznadrág nagy zsebekkel

Pakold bele a szerszámokat, hogy mindig kéznél legyenek!

 

Apróbb változtatások persze készültek a kantáros farmernadrág kinézetén. Ilyen például az új formájú felső zseb, farzseb és a legújabb kiegészítők használata (gomb, címke, cipzár, vállpánt csat). 2021-ben még többet foglalkoztunk azzal, hogy kényelmes kertésznadrágok kerüljenek ki a varrodából. A vállpántot szélesítettük, változtattunk a kialakításon. Ennek köszönhetően a kantár nem csúszik le a vállról használat közben. Egy plusz húzókát is kapott, hogy még könnyedebben és stabilan állíthassuk a kantár hosszát. A mellrésznél elhelyezkedő zsebet nagyobbra terveztük, hogy még több hasznos szerszám és eszköz bele férjen. A kertésznadrág szára pedig már nem répa fazonnal készül, hanem egy enyhén szűkített egyenes szárral.

férfi kantáros farmernadrág

A farmer kertésznadrág bő első zsebeiben magaddal viheted a napi tevékenységed legfontosabb kellékeit. A felső zseb két pakkra osztott. Az egyik kisebb úgynevezett ceruzazseb, ami például praktikus ceruza, toll, colstok tárolására. A másik része mondjuk kisebb szerszámok, jegyzettömb, telefon tárolására alkalmas. Mindezt egy gombbal zárhatóvá is tehetjük.

 

Sok női vevőnk kedveli ezt a kertésznadrág fazont.

 

A nadrág oldalán gombok segítik a könnyebb öltözködést. A normál méretűnél 3-3 gomb, az extra nagy méretűnél 4-4 gomb. Na, de gondolnád minek egy kertésznadrágra bujtató? Mi azt is raktunk rá, hiszen sokaknak övvel a legkényelmesebb.

Elsősorban férfiak számára készítjük a kantáros nadrágokat, de azoknak a nőknek is ajánljuk, akik a fenti tulajdonságokat várják el egy kertész nadrágtól.

 

Óriás méretű kertésznadrág az igazán nagyoknak. Tesztelj le minket, akár 88-as méretig!

 

A gyártásban nem álltunk meg a koncepció méreteknél. 48-tól egészen 88-as méretig gyártjuk a farmer kertésznadrágot! Így a nagyméretű férfiak is megtalálhatják a számukra kényelmes melles nadrágot.

Az egyik nagy előnye a kantáros nadrágnak, hogy nem kell aggódnod elég magas-e az ülepe. Ebből biztosan nem lesz kint a derekad és kényelmesen végezheted a munkádat.

Szerezd be a Quintz kertész farmernadrágodat és ne kíméld!

 

Vásárlói vélemények

 

5 / 5 csillag!

2021. 01. 22.

Végre nekem is van egy " kisvakond " , igazi FARMEREM! Igazi indigókék, erős anyagból, erős, precíz varrással. Olyan, amilyenért a 70-es években képesek voltunk a fél országot átutazni, hogy a csempészektől megvegyük. Öngyújtó lángjával vizsgáltuk, hogy nem "koppincs"-e. És most hosszú, már-már reménytelen keresés után kínomban a neten rákeresve dobta a gép! Korrekt mérettáblázat, határeset méret miatt "telefonos segítség" kérés, türelmes, udvarias tanácsok, és másnap a kezemben volt A FARMER! Pontosan jó a méret amit javasoltak /66-os/. Alaposan megvizsgáltam: NEM " koppincs"! :)) KÖSZÃ –NÖM! Jó egészséget és kitartást kívánok ennek a minőségnek a megtartásához!!! Ajánlom mindenkinek!


5 / 5 csillag!

2021. 03. 25.

Nagyon szépen köszönjük. Megkaptuk a kantáros farmert és szuper az anyaga és sikerült a méretet is jól kiválasztani. Eddig is ezt a márkát használtuk amit már kb 8-10 éve megvan és se kikopva nincs se kibolyhosodva. Egy nap alatt megérkezett. Gyors , precíz, pontos. Csak ajánlani tudom. Köszönjük: Varga Dorottya Szolnokról


 |  5 / 5 csillag!

2018. 08. 17.
Már régóta kerestem kantáros farmert és végre ebben a webshopban találtam, ráadásul az elképzeléseimnek megfelelő hagyományos szabásút. Megéri ennyi pénzt szánni rá, az anyaga bírni fogja a strapát!
 |  5 / 5 csillag!
2018. 05. 30.
MINDEN SZEMPONTBÓL KIVÁLÓ !
 |  5 / 5 csillag!
2019. 08. 27.
Tetszik az anyaga, szép a varrása, úgy tűnik tartós lesz, meg vagyok elégedve a formájával. Köszi.
 |  5 / 5 csillag!
2019. 07. 23.
Jó minőségű termék, gyors kiszállítás és a termékcserénél is segítőkész volt a cég. Köszönöm szépen!
 |  5 / 5 csillag!
2019. 09. 04.
50-éves vágyam teljesűlt, kisvakond-nadrág volt az álmom. Elkészítették. Megérkezett, imádom, gyönyörű! Feleségem sírt a nevetéstől, amikor felvettem. Nagyon jól érzem magam benne!
 

Kattints ide a normál méretű (48-58) kertésznadrághoz>>

Kattints ide a nagyméretű (60-88) kertésznadrághoz>>

 

Kapcsolódó termékek

Mexico Basic Nagyméretű Kertésznadrág

27.490 Ft -tól