Ez a weboldal cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani. Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát.

Menü

A jól bevált farmer kertésznadrág

Sokaknál már feledésbe merült a kantáros farmer, ami a 90-es években élte fénykorát. Akkoriban utcai viseletként hordták férfiak és nők egyaránt, manapság a fizikai munka egyik praktikus és kényelmes viselete.

A Quintz divatbemutatója 1994-ben a Hilton Hotelben, az egyik sláger a farmer kertésznadrág.

Azt gondolnátok, hogy már nem lehet visszakapni ugyan azt a régi kényelmes fazont, ami a 90-es években volt? Tévedtek! A Quintz Jeans megőrzi a régmúlt értékeit és minden egyes farmer kertésznadrágba belecsempészi azt az értéket, amit a kezdetekkor megszerettünk a kantáros nadrágban. A Quintz farmer kertész hagyományos szabással készül, magas, a deréknál elhelyezkedő derékpánttal, bővebb combbal és egyenes, a szárvégeknél enyhén répa szárral.

Egy kedves vásárlónk meg is mutatja, milyen lezseren viseli a Quintz kertésznadrágot.

Nem csak a jól bevált szabásvonalakra figyeltünk, hanem arra is, hogy megőrizzük a nadrág 100% pamut tartalmát, ami ugye a 90-es években nem is volt kérdés, manapság viszont megkérdőjelezik a vásárlók, hogy vajon ennek mennyi a pamut tartalma. A kertésznadrágnál alap követelmény, hogy az anyag kiváló minőségű legyen, hiszen erős fizikai hatásoknak van kitéve, ha munkában használjuk. Ezért tartjuk fontosnak, hogy 2017-ben is a kertésznadrág 100%-ban strapabíró sávoly szövött farmerből készüljön. Ritka manapság a 14 Oz súlyú alapanyag használata, a plázákban biztosan nem találsz ilyet, de lehet még hasonlót sem.

Apróbb változtatások persze készültek a kertésznadrág kinézetén, ilyen például az új formájú felső zseb, farzseb és a legújabb kiegészítők használata (gomb, címke, cipzár, vállpánt csat).

A farmernadrág bő első zsebeiben magaddal viheted a napi tevékenységed legfontosabb kellékeit. A felső zseb két pakkra osztott. Az egyik kisebb úgynevezett ceruzazseb, 4,5 cm széles, ami például praktikus ceruza, colstok tárolására. A másik része 10,5 cm széles, mondjuk kisebb szerszámok, jegyzettömb, telefon tárolására és mindezt egy gombbal zárhatóvá is tehetjük.

Sok női vevőnk kedveli ezt a kertésznadrág fazont.

A nadrág oldalán gombok segítik a könnyebb öltözködést, a normál méretűnél 3-3 gomb, az extra nagy méretűnél 4-4 gomb. Na, de gondolnád minek egy kertésznadrágra bujtató? Mi azt is raktunk rá, hiszen sokaknak övvel a legkényelmesebb.

Elsősorban férfiak számára készítjük a kantáros nadrágokat, de azoknak a nőknek is ajánljuk, akik a fenti tulajdonságokat várják el egy kertész nadrágtól.

Óriás méretű kertésznadrág az igazán nagyoknak. Tesztelj le minket, akár 88-as méretig!

A gyártásban nem álltunk meg a koncepció méreteknél, 48-tól egészen 88-as méretig gyártjuk a farmer kertésznadrágot. Az egyik nagy előnye a kantáros nadrágnak, hogy nem kell aggódnod elég magas-e az ülepe, ebből biztosan nem lesz kint a derekad és kényelmesen végezheted a munkádat.

Szerezd be a Quintz farmer kertésznadrágodat és ne kíméld!

Kattints ide a normál méretű (48-58) kertésznadrághoz>>

Kattints ide a nagyméretű (60-88) kertésznadrághoz>>

 

Keresés