Ez a weboldal cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani. Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát.

ELFOGADOM
Termékek Menü
0
+36 30 3280785

Mi a méretem?

Mielőtt megvásárolja a kívánt terméket, javasoljuk, hogy a termék oldalon lejjebb görgetve a Mérettáblázatot ellenőrizze, hogy megfelelő-e a kiválasztott méret. A legpontosabban mérhet, ha egy számára kényelmes ruhadarabot kiterítve lemér és a kapott adatokat hasonlítja össze a táblázatban szereplőkkel.

Mi mindegyik termékünket külön lemértük és azt minden egyes termék oldalán feltüntettük, hiszen a különböző modellek fazonja és alapanyaga miatt eltérőek lehetnek a méretek.

Biztosra mehet a méretválasztásnál, ha a Pénztár oldalon a Megjegyzés rovatba beírja, milyen méreteket mért az ön számára kényelmes ruhadarabján. Szükség esetén felvesszük önnel a kapcsolatot méretegyeztetés céljából és kiválasztjuk a megfelelő méretet.

Amennyiben a táblázatban megadott adatokon kívül plusz információra lenne szüksége a megfelelő méret kiválasztásához (pl. combbőség, nyak kőrbőség) ,kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat. (+36 30/328 0785, info@quintzjeans.hu)

Tipp: Nadrág választásnál vegyük figyelembe, hogy hordáskor a derékpánt 1-2 cm-t tágul.

A termékek többsége mosott-avatott, ezért hordás után a mosástól már nem megy össze. Amennyiben még nincsen avatva, ezt a termék oldalon jelezzük a Termék tulajdonságok között.

Abban az esetben, ha a kiválasztott termék mérete mégsem felel meg gyorsan és egyszerűen kicserélheti. A termékcseréről részletesen itt olvashat>>

 

   


Tartalomhoz tartozó címkék: Mi a méretem?