Ez a weboldal cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani. Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát.

Menü

Mi a méretem?

Méretjelzésünk a magyar méretezésnek megfelelő, nem összekeverendő az EU-s méretezéssel! Mielőtt megvásárolod a kívánt terméket javasoljuk, hogy a termék oldalon lejjebb görgetve a Mérettáblázatot ellenőrizd, hogy megfelelő-e a kiválasztott méret. A legpontosabban mérhetsz, ha egy számodra kényelmes ruhadarabot kiterítve lemérsz és a kapott adatokat hasonlítod össze a táblázatban szereplőkkel. Ne magadon mérj, mert az eltérő méreteket fog adni!

Mi mindegyik termékünket külön lemértük és azt minden egyes termék oldalán feltüntettük, hiszen a különböző modellek fazonja és alapanyaga miatt eltérőek lehetnek a méretek.

Biztosra mehetsz a méretválasztásnál, ha a Pénztár oldalon a Megjegyzés rovatba beírod, milyen méreteket mértél a számodra kényelmes ruhadarabon. Szükség esetén felvesszük veled a kapcsolatot méretegyeztetés céljából és kiválasztjuk a megfelelő méretet.

Amennyiben a táblázatban megadott adatokon kívül plusz információra lenne szükséged a megfelelő méret kiválasztásához (pl. combbőség, nyak kőrbőség) ,kérjük keresd ügyfélszolgálatunkat. (+36 70 4295385, info@quintzjeans.hu)

Tipp: Nadrág választásnál vegyük figyelembe, hogy hordáskor a derékpánt 1-2 cm-t tágul.

A termékek többsége mosott-avatott, ezért hordás után a mosástól már nem megy össze. Amennyiben még nincsen avatva, ezt a termék oldalon jelezzük a Termék tulajdonságok között.

Abban az esetben, ha a kiválasztott termék mérete mégsem felel meg gyorsan és egyszerűen kicserélheted. A termékcseréről részletesen itt olvashatsz>>

 

   


Tartalomhoz tartozó címkék: Mi a méretem?
blog comments powered by Disqus

Keresés