Ez a weboldal cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani. Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát.

Menü

Bankkártyás fizetés

A K&H Csoport Magyarország egyik vezető pénzügyi szolgáltatója, 1987 január 1-jétől van jelen a magyarországi piacon.

A bankkártyás tranzakciókban résztvevők biztonságát a nemzetközi kártyatársaságok által bevezetett és a K&H Bank által alkalmazott Internetes Biztonsági Kód szolgáltatás, az ún. Verified by Visa és MasterCard Secure Code biztosítja. A megoldás lényege, hogy a kártyabirtokosnak egy jelszót vagy azonosító kódot is meg kell adnia a Bank fizetési felületén, amennyiben ezt a kibocsátó bank a rendelkezésére bocsátotta, így gyakorlatilag kizárt a visszaélés lehetősége.

A vásárlás folyamata:

A webáruházunkban a vásárlási folyamat során a fizetéshez érve átirányítunk a K&H bank biztonságos oldalára, melyet magyar nyelven fogsz tudni használni. A fizetési felület okostelefonra optimalizált változattal is rendelkezik. A fizetendő összeget a webáruházunkból veszi át a rendszer, melyet itt is ellenőrizhetsz. Meg kell adnod a kártya számát és érvényességét, valamint a hitelesítő CW kódját, ami a kártya hátulján szerepel. Az oldalon grafikonokkal segítik, hogy a kért adatokat hol találod a kártyán.

Az adatok bevitele után az érvényesítő gombra kattintva pár másodpercen belül egy ellenőrző kódot kapsz sms-ben a telefonodra, amit meg kell adnod a vásárlás véglegesítéséhez. Ezután meg is történik a tranzakció, melynek sikerességéről visszajelzést kapsz.

A tranzakció Neked vásárlónak INGYENES !

A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.

Felhívjuk szíves figyelmedet, hogy az Európai Unió pénzforgalmi szolgáltatásokra vonatkozó PSD2 irányelve alapján a bankkártyás vásárlások és az elektronikus fizetési műveletek esetében bevezetésre került egy plusz biztonsági lépésként az ún. erős ügyfélhitelesítés a webáruházunkban.

Ez a felhasználók védelmét szolgálja azzal, hogy csak a kártya használatára jogosult személy, vagyis a kártyabirtokos hitelesítheti a tranzakciót.

Ez a legtöbb esetben SMS-ben kapott kód és a banktól kapott jelszó megadásával történik, de akár telefonod ujjlenyomat-olvasójával vagy arcfelismeréssel is történhet.

Tartalomhoz tartozó címkék: Bankkártyás fizetés

Keresés