Ez a weboldal cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani. Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát.

Menü

Bankkártyás fizetés

A Borgun a világ összes jelentős kártyatársaságában tagsággal rendelkező pénzintézet, amely POS-os és online bankkártya-elfogadást szolgáltat egyéb piacok mellett hazánkban is. A Borgun független a magyar bankoktól: bármelyik banknál vezetett számláról el tudja számolni a kereskedőknek utalandó összeget.

Fontosnak tartjuk a tranzakciók biztonságát és a visszaélésekkel szembeni védekezés.

A 3D Secure egy plusz védőháló a kártyás fizetéseknél, védelem az esetleges bankkártyás visszaélésekkel szemben illetve az ebből adódó kellemetlenségek, költségek elkerülése. A 3D Secure egy kártyatársaságok által (pl. MasterCard, VISA) bevezetett fizetésbiztonsági tranzakció, amely azonosítja a kártyabirtokost a fizetési folyamat során, jelentősen megnövelve ezzel a tranzakció biztonságát. A Borgun teljeskörűen támogatja a 3D Secure tranzakciókat.

  • a 3D Secure a MasterCard és a VISA által is elfogadott és ajánlott azonosítási folyamat (MasterCard SecureCode és Verified by VISA)
  • kifinomult csalásmegelőzést biztosít
  • a legmodernebb elvárásoknak megfelelő reklamációkezelés

 

A vásárlás folyamata:

A webáruházunkban a vásárlási folyamat során a fizetéshez érve átirányítunk a Borgun biztonságos oldalára, melyet magyar nyelven fogsz tudni használni. A fizetendő összeget a webáruházunkból veszi át a rendszer, melyet itt is ellenőrizhetsz. Meg kell adnod a kártyán szereplő nevet, a kártya számát és érvényességét, valamint a hitelesítő CW kódját. Az oldalon grafikonokkal segítik, hogy a kért adatokat hol találod a kártyán.

Az adatok bevitele után az érvényesítő gombra kattintva pár másodpercen belül meg is történik a tranzakció, melynek sikerességéről visszajelzést kapsz.

A tranzakció Neked vásárlónak INGYENES !

 Jelenleg MasterCard, Maestro, VISA és VISA Electron kártyák elfogadása lehetséges a Borgun rendszerében.

Tartalomhoz tartozó címkék: Bankkártyás fizetés

Keresés