Quintz Jeans divatbemutató 1994

 

A Quintz Jeans a 80-as, 90-es években széles termékpalettával várta vásárlóit minden szezonban. Nem csak férfi ruházatot készített, de széles választék volt gyerek és női ruházatból is. A farmer akkoriban hatalmas divatnak örvendett és nem csak nadrágként viselték. Ekkoriban a színes farmerek igazán sokoldalúvá tették a farmer divatot. A nyári ruházatban hódított a fehér farmer, amit nagyon jól lehetett kombinálni a kék farmeranyaggal.

Nosztalgiázz te is egy kicsit és elevenítsd fel a 90-es évek farmer divatják! Nézd meg a Quintz Jeans divatbemutató képeit, amik a Hilton Hotelben 1994-ben készültek! Akkoriban a gombos, A-vonalú szoknya volt a legnagyobb siker.

 

Quintz Jeans női ruházat

Hódít a világoskék és fehér farmer anyag, amik jól passzolnak egymáshoz. A női mellényekben, ingekben és ruhálban a patentos a divat.

 

női farmerruha a 90-es évekből

A vékony farmer ruha az egyik legkényelmesebb viselet volt nyáron, imádták a hölgyek.

 

női farmerruházat a 90-es évekből

A még szexibb spagetti pántos farmer ruha a férfiak kedvence is volt. A farmer szoknyák magas derekúak, de annál rövidebbek voltak. Rövid farmer mellénnyel viselve igazán divatos szettet alkottak. Ezek a csinos farmer ruházatok nem csak magassarkúval, de lapos sportcipővel is jól mutattak.

 

női farmer kertésznadrág a 90-es években

Azt gondolnánk ezek a ruhák nem farmer anyagból készültek, de igen. Divatba jöttek a harsány színes farmer ruhák. A piros és türkizkék ceruza szoknya kihangsúlyozta a női idomokat. A rövid kertésznadrág nyáron is kényelmes utcai viselet volt.

 

férfi ing divat a 90-es években

A férfiaknál a minél lazább, bő és színes ingek hódítottak. Fogadjunk, hogy kényelmesebb viselet volt, mint a mai karcsúsított ingek, amiben alig merjük felemelni a kezünket.

 

férfi farmerdzseki és kertésznadrág a 90-es években

A férfi farmernadrágok és farmerdzsekik is a bővebb szabással készültek és itt még nem létezett az elasztán fogalma. A férfi kertésznadrág nemcsak kényelmes utcai viselet volt, de akkoriban hatalmas divat is.

 

női farmerdzseki és farmernadrág

A női farmernadrágban, farmerdzsekiben és farmeringben a karcsúsított, alakot kihangsúlyozó a divatos.

 

női farmermellény a 90-es években

Magas derekú farmer rövidnadrág farmermellénnyel, a 90-es évek sportos női viselete.

 

fehér farmer short és farmermellény

Az igazán meleg napokra fehér farmer short fehér patentos mellénnyel.

 

A 90-es évek ruhadarabjaiból még lapul pár a padlásunkon, ami mindig emlékeztetni fog erre a szép időszakra. Itt még nem volt a magyar piac elárasztva rossz minőségű távol keleti áruval és mindenki magyar farmerben járt vagy Levi's-ben, amit szintén Magyarországon készítettek.

Ha te is hiányolod a 90-es évek farmer divatját és szeretnéd legalább egy szeletét visszakapni, akkor nézd meg webáruházunkban a mai farmer kertésznadrágot. Nőknek és férfiaknak egyaránt készítjük akár 7XL-es méretig a megszokott 100% pamutból. A klasszikus férfi farmernadrágot is megtalálod Florida Basic néven denim kék és középkék színben, nagy méretben is. Női vevőinknek pedig továbbra is készítjük a magas derekú, egyenes szárú klasszikus farmernadrágot a legújabb farmer anyagokból.

 

JÁTÉK! Mutasd meg a te régi Quintz ruhadarabodat!

 

Neked is van egy régi Quintz ruhád? Küld el nekünk a fotóját, ha jó még rád, akkor akár magadon is lefotózhatod! Írj hozzá egy történetet: Hol és mikor vásároltad? Miért szeretted viselni és miért őrizted meg máig? Írj le bármit, ami erről az időszakról eszedbe jut!

 

Minden kedves beküldőnek 3000 Ft-os ajándék kupont küldünk, amit levásárolhat a webshopban vagy esztergomi márkaboltunkban.

 

A játék szabályai:

 

1. Minden képet elfogadunk, amin a 80-as, 90-es és 2000-es évek elején készült Quintz termék szerepel.

2. A kép ne legyen homályos!

3. A képen egyértelműen beazonosítható legyen, hogy Quintz termékről van szó. Az is elég, ha plusz egy kép készül a termékbe vart címkéről, méretjelzőről, patentról vagy szegecsről.

4. Írj a termékről legalább pár sort.

5. Küld el nekünk itt válasz e-mailben vagy az info@quintzjeans.hu e-mail címre.

6. A játéknak nincs lejárati ideje, amint megkapjuk tőled a fotókat és a történetedet küldjük az 3000 Ft-os vásárlási utalványt, amit 30 napon belül levásárolhatsz. Egy vásárláshoz egy 3000 Ft-os kupon váltható be. Kizárólag Quintz termékekre érvényes és más kedvezménnyel nem vonható össze.

7. A játékban résztvevők vállalják, hogy a keresztnevük, a képek és a hozzájuk tartozó történet kikerülhet a weboldalunkra és Facebook oldalunkra. 

 

Játsz és nosztalgiázz te is velünk!

 

A játékban résztvevők adatait az Adatkezelési nyilatkozatunknak megfelelően kezeljük.


 

A ’90-es évek végén a Mr.XL üzletben az eladó egy Quintz-féle farmernadrágot ajánlott nekem, amit megvásároltam és megkedveltem, mert strapabíró, kényelmes viselet. Azóta is QuintzJeans nadrágokat vásárolok. A fotón 2 régi Dakota Basic típusú nadrág látható, nincs szívem kidobni ezeket. …

Üdvözlettel:
László

Quintz Jeans régi kék farmernadrág

Köszönjük a képeket! Igen, ez a Dakota Basic farmernadrág, ami még ma is gyártásban van. Igaz azóta apróbb módosítások történtek rajta, de még mindig az egyik legstrapabíróbb farmer anyagból készült nadrág, amit nem tudnak megunni a vásárlóink.

Tartalomhoz tartozó címkék: Galéria Márkatörténet