Kordbársony nadrág, ezt vedd fel télen!

Manapság egyre nehezebb a boltokban vastag anyagból készült nadrágot találni, pedig még az enyhébb téli időjárásban is fázhatunk a farmernadrágunkban. A Quintz vásárlói körében minden évben elvárás, hogy a polcokon legyenek a jól bevált vastag bársonynadrágok.

A kordbársony anyag pamutból készül, de manapság már ebbe az anyagba is szőnek elastant, hogy viseletkor kényelmes-rugalmas legyen. A hosszanti bordás bársonynak a bordaszélességtől függően különböző fajtái léteznek. A mikro kord egészen keskeny, messziről szinte észrevehetetlen bordázatú bársony. Napjainkban ez a legelterjedtebb anyag, amit mi is használunk a kordbársony nadrágok varrásánál. Bordái puhák, kellemes tapintásúak és akár elegánsabb alkalmakra is viselhetjük.

 

Mi sosem vonjuk ki a divatból a kordbársony nadrágot!

Jelenleg a hagyományos magas derekú-egyenes szárú modellből készítjük a Quintz kordbársony nadrágokat. A közép és idősebb korosztály vásárol tőlünk előszeretettel. Ők azok, akik régről ismerik a bársony anyag előnyös tulajdonságait és nálunk még a jól bevált fazont is megtalálják hozzá.

Elsősorban férfiaknak készítjük a bársonynadrágokat és azt is csak limitált darabszámban, de a nők is bátran áttanulmányozhatják a mérettáblázatot, mert a bolti vásárlások során azt tapasztaljuk, hogy a női vevők is elégedetten viselik ezt a fazont.

 

Kordbársony színválaszték minden alkalomra

A legkedveltebb sötét árnyalatok között válogathatsz, a fekete, szürke, kék és zöld színek között. A fekete bársony nadrágra szükség lehet hideg időjárásban mondjuk temetésre. A zöld kord nadrágot előszeretettel vásárolják vadásznadrágnak. A vadászatnál is különösen fontos a vastag öltözet őszi-téli napokon. A szürke és sötét kék szín is könnyedén kombinálható a hétköznapi öltözethez. Minden évben új színeket is készítünk a kordbársony nadrágokból.

A mikro kordbársonyt 48-tól 62-es méretig gyártjuk, de ha te nem találnál a méretedben ilyen nadrágot, akkor írd meg nekünk bátran a méretedet és a választott színt az info@quintzjeans.hu e-mail címre. Mi elküldjük a részleteket, hogy mi kell ahhoz, hogy neked is lehessen egy ilyen egyedi nadrágod. 

férfi vastag kord nadrágok

Kord nadrág kicsit másképp

A másik kedvelt és hasonló termékünk a sima kord nadrág. Ez a férfi nadrág kívülről nem bolyhos és a bordák is kicsit szélesebbek rajta, mint a bársony nadrágon. Belül viszont bolyhozással készül. Az egyik legellenállóbb anyag, akár a kemény fizikai munkát is kopás nélkül kibírja. Ajánlott a fázós férfiaknak, vagy akik huzamosabb ideig a hidegben tartózkodnak. Webshopunkban több szín is megtalálható belőle normál és nagy méretben egyaránt. Ezek a színek általában a fekete, sötét kék és a keki. Itt viszont nem kerül egyik férfi kord nadrágba sem elastan. 100% pamutból készülnek, így használatban nem nyúlnak. Az idősebb korosztály nagyon kedveli az ilyen nadrágokat, hiszen régen csak ilyen nadrágot lehetett kapni.

Friss hír a kordbársony nadrágokról!

A cikkünkben szerepeltetett kordbársony nadrágokat sajnos jó minőségű alapanyag hiánya miatt, és az elszabaduló alapanyag árak miatt kénytelenek voltunk kivenni a gyártásból! Sokan vártátok és ezért duplán sajnáljuk! A jelenleg készleten lévő vastagabb szövet nadrágunk a Memphis Zafír, amit megtaláltak a webshopban és boltjainkban!

 


Visszatérő vásárlóink ezt mondták a kordbársony nadrágról.

"A kordbársony nadrágom az egyik legkényelmesebb téli nadrág. Az sem gond, ha a karácsonyi időszakban kicsit felszedek magamra, mert nyúlik annyit a nadrágom, hogy ne kelljen egy nagyobb méretűt vennem. Kellemes, kissé elegáns anyaga kiváló az ünnepi időszakra is."  Nándor

 

"Nagyon fázós vagyok, mint a legtöbb nő és évről-évre egyre nehezebb vastag téli nadrágot találnom. A Quintz boltban bár férfiaknak készült bársonynadrágra leltem, de teltkarcsú alkatom miatt felpróbáltam és nagyon jól állt. Kényelmes egyenes a szára és a derekamat is védi a hidegtől. A női vevőknek is bátran ajánlom, ha nem szeretnének harisnyát húzni a hidegben!"  Panni

 

"Férfi kordbársony nadrágot vásároltam.Teljesen elégedett vagyok a mérettel a minőséggel és a szállítás gyorsaságával is ."  Lipcsei Gáborné

 

Próbáld fel valamelyik viszonteladónk boltjában vagy rendeld meg bátran a webshopból, amire 14 nap visszavásárlási garanciát kapsz!

A Quintz viszonteladói boltok listáját itt találod>>

Vendégkönyvünkben elolashatod mit gondolnak a vásárlok a Quintz termékekről és a webshopról>>